Skocz do zawartości

Ankieta Nowy Jork (praca Licencjacka)

madzia13387

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Czy osoby, ktore mieszkaja lub byly w NYC moglyby wypelnic moją ankietę (na potrzeby pracy licencjackiej)?? Byłabym bardzo wdzieczna. Z gory dziękuję za poswiecenie kilku minut:)

Odwiedź moją stronę

Mała sugestia: Zadając pytanie i sugerując odpowiedź w skali od 1 do 5 trzeba zawsze zaznaczyć czy jeden oznacza najbardziej czy najmniej atrakcyjne dla nas miejsce, brakuje tego w wielu pytaniach, zaczynając od pytania nr 8.

Ankiete wypełniłam, mam nadzieje ze na coś sie przyda. Powodzenia z lickiem!

Napisano
Witam. Czy osoby, ktore mieszkaja lub byly w NYC moglyby wypelnic moją ankietę (na potrzeby pracy licencjackiej)?? Byłabym bardzo wdzieczna. Z gory dziękuję za poswiecenie kilku minut:)

Odwiedź moją stronę

A i jeszcze jedno, ankieta jest tak skonstruowana ze w pytaniu 11 wybierając nie i tak trzeba odpowiedziec na pytanie 12 bo inaczej nie da sie skonczyć tej ankiety co jest nielogiczne ;-)

Napisano

Widze ze ludzie maja tu z czyms problem, poprosilam tylko o wypelnienie ankiety a nie jej ocene, oceniona juz zostala przez odpowiednie osoby. Tyle ankiet ile mam wypelnionych do tej pory (nie tylko przez osoby z tego forum) zdecydowanie mi wystarczy .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...