madzia13387 Napisano 25 Maja 2010 Zgłoś Napisano 25 Maja 2010 Witam. Czy osoby, ktore mieszkaja lub byly w NYC moglyby wypelnic moją ankietę (na potrzeby pracy licencjackiej)?? Byłabym bardzo wdzieczna. Z gory dziękuję za poswiecenie kilku minut:) Odwiedź moją stronę
Ola110 Napisano 26 Maja 2010 Zgłoś Napisano 26 Maja 2010 Witam. Czy osoby, ktore mieszkaja lub byly w NYC moglyby wypelnic moją ankietę (na potrzeby pracy licencjackiej)?? Byłabym bardzo wdzieczna. Z gory dziękuję za poswiecenie kilku minut:)Odwiedź moją stronę Mała sugestia: Zadając pytanie i sugerując odpowiedź w skali od 1 do 5 trzeba zawsze zaznaczyć czy jeden oznacza najbardziej czy najmniej atrakcyjne dla nas miejsce, brakuje tego w wielu pytaniach, zaczynając od pytania nr 8. Ankiete wypełniłam, mam nadzieje ze na coś sie przyda. Powodzenia z lickiem!
madzia13387 Napisano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2010 Ola110: tak niestety mam w ankiecie internetowej, w papierowej mam tak jak napisalam, ale dziekuje za sugestie. gal: nie Ty jestes od oceny tej ankiety
Ola110 Napisano 26 Maja 2010 Zgłoś Napisano 26 Maja 2010 Witam. Czy osoby, ktore mieszkaja lub byly w NYC moglyby wypelnic moją ankietę (na potrzeby pracy licencjackiej)?? Byłabym bardzo wdzieczna. Z gory dziękuję za poswiecenie kilku minut:)Odwiedź moją stronę A i jeszcze jedno, ankieta jest tak skonstruowana ze w pytaniu 11 wybierając nie i tak trzeba odpowiedziec na pytanie 12 bo inaczej nie da sie skonczyć tej ankiety co jest nielogiczne ;-)
Jim Beam Napisano 26 Maja 2010 Zgłoś Napisano 26 Maja 2010 gal: nie Ty jestes od oceny tej ankiety Wlasnie stracilas we mnie potencjalnego ankietowanego, moze powinnas zajac sie badaniami nad marchwia? milego dnia
madzia13387 Napisano 26 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 26 Maja 2010 Widze ze ludzie maja tu z czyms problem, poprosilam tylko o wypelnienie ankiety a nie jej ocene, oceniona juz zostala przez odpowiednie osoby. Tyle ankiet ile mam wypelnionych do tej pory (nie tylko przez osoby z tego forum) zdecydowanie mi wystarczy .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.