Babka Kiepska Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 SIEMA !!!!!!!!!!!!!! MAM PYTANIE JEDZIECI BARDZIEJ NA ZAROBEK CZY POZWIEDZAC. JA JADE PIERWSZY RAZ I NIE UKRYWAM ZE CHCIALBYM PRZYWIEZC COS KASKI ALE ROWNIEZ CHCIALBYM COS ZOBACZYC A RACZEJ NAPEWNO. JAK TO WSZYSTKO MI SIE UDA ZREALIZOWAC TO ZOBACZYMY. WPISUJCIE SIE JAKIE SA WASZE PLANY POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witam... ja zdecydownie jestem za TRAVEL.. zresztą dlatego wybrałam w tym roku USA a nie UK.. to co zarobię, chcę, zeby wystarczyło na zwiedzanie i tyle;) ile zobacze to moje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jumperek21 Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=1403 Jestem za Travel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anyz Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 70%-work 30%-travel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fifi Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Najpierw work, żeby było za co travel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hania Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 ZDECYDOWANIE TRAVEL Chocby za ostatnie pieniadze... bo przeciez kase kiedys na pewno sie jakas skombinuje (tzn.zarobi ), a mlodym i glodnym podrozy, nowych ludzi, wrazen nie zawsze sie bedzie... Aczkolwiek nie potepiam ludzi, ktorzy jada do USA w celu czysto zarobkowym-jesli ich sytuacja materialno-rodzinno-spoleczna w Polsce ich do tego zmusza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mingan Napisano 7 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 work 80% travel 20% jak dla mnie pierwszy raz jade i jestem zmuszony by zarobić sobie na tym wyjezdzie na kolejny wyjazd+zwrot kosztów tego wyjazdu więc w tym roku bardziej work niż travel za rok pewnie będzie na odwrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaa Napisano 8 Maja 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 ja jestem w tej konfortowej sytuacji ze moge sobie wybrac albo work albo travel osobiscie stawiam na work ale w miedzyczasie bede travel i mam nadzieje ze dobrze bedzie.... pozdrawiam serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki zebym dostala wize!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.