karola Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 hej mam pytanie czy konieczne jest potwierdzenie dokonania rezerwacji hotelu/ motelu czy jakiegokolwiek pokoju w USA jezeli jade na internship na dłuższy czas? czy wystarczy jak wpisze w dokumentach nazwe i adres jakiegos hotelu i tyle?czy musze miec fax z potwierdzeniem rezerwacji? prosze napiszcie co sadzicie dzieki karola
meya Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 Z tego, co wiem, to nikt sie jeszcze o potwierdzenie zakwaterowania nie pytal. Mnie prawde mowiac nawet do glowy by to nie przyszlo, zeby taki papier sobie wyrabiac. Jesli takie cos masz to oczywiscie wez ze soba, ale na ja bym sie tym nie przejmowala.
karola Napisano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 czyli mówisz ze wpisac na przykład jakis hotel(to co znajde) albo adres domu i bedzie spoko? prawdopodobnie zatrzymam sie u koleżanki i tak sie zastanawialam jak patrzy an to ambasada podpowiedziano mi w biurze z którego wyjezdzam ze potwierdzenie rezerwacji powinnam miec:)) dzieki pozdr karola
dagmarcia Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie potrzebujesz zadnego potwierdzenia Ja wpisalam prywatny adres osoby z organizacji z ktora wyjezdzalam (AIESEC). Adres ten oddalony byl: - o okolo 50 mil od miejsca, w ktorym faktycznie zamieszkalam - o okolo 75 mil od miejsca, w ktorym faktycznie pracuje A w ogole to minely jakies 3 miesiace od mojego przyjazdu, zanim wspomnianego kolege Aarona odwiedzilam w uroczym Campbell, CA pozdrawiam z San Francisco, dagmarcia
karola Napisano 21 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 i konsul nie pytal co to za adres i nie dociekał co i jak? karola
dagmarcia Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 Nie. pozdrawiam z San Francisco, dagmarcia PS a co go to w ogole interesuje, tak na marginesie?
kajko Napisano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2005 ja mialam wpisany adres mojego pracodawcy i wszystko bylo ok
karola Napisano 22 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2005 dzieki dziewczyny zatem tez wpisze adres pracodawcy i powiem ze narazie zatrzymam sie u niego ze w razie czego na miejscu czegos poszukam taniego i tyle pozdrawiam karola
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.