Skocz do zawartości

potwierdzenie dokonania rezerwacji zakwaterowania-ambasada

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej

mam pytanie

czy konieczne jest potwierdzenie dokonania rezerwacji hotelu/ motelu czy jakiegokolwiek pokoju w USA jezeli jade na internship na dłuższy czas?

czy wystarczy jak wpisze w dokumentach nazwe i adres jakiegos hotelu i tyle?czy musze miec fax z potwierdzeniem rezerwacji?

prosze napiszcie co sadzicie

dzieki

karola

Napisano

Z tego, co wiem, to nikt sie jeszcze o potwierdzenie zakwaterowania nie pytal. Mnie prawde mowiac nawet do glowy by to nie przyszlo, zeby taki papier sobie wyrabiac. Jesli takie cos masz to oczywiscie wez ze soba, ale na ja bym sie tym nie przejmowala.

Napisano

czyli mówisz ze wpisac na przykład jakis hotel(to co znajde) albo adres domu i bedzie spoko?

prawdopodobnie zatrzymam sie u koleżanki i tak sie zastanawialam jak patrzy an to ambasada

podpowiedziano mi w biurze z którego wyjezdzam ze potwierdzenie rezerwacji powinnam miec:))

dzieki

pozdr

karola

Napisano

Nie potrzebujesz zadnego potwierdzenia :D Ja wpisalam prywatny adres osoby z organizacji z ktora wyjezdzalam (AIESEC). Adres ten oddalony byl:

- o okolo 50 mil od miejsca, w ktorym faktycznie zamieszkalam

- o okolo 75 mil od miejsca, w ktorym faktycznie pracuje

A w ogole to minely jakies 3 miesiace od mojego przyjazdu, zanim wspomnianego kolege Aarona odwiedzilam w uroczym Campbell, CA :D

pozdrawiam z San Francisco,

dagmarcia

Napisano

dzieki dziewczyny

zatem tez wpisze adres pracodawcy i powiem ze narazie zatrzymam sie u niego

ze w razie czego na miejscu czegos poszukam taniego i tyle

pozdrawiam

karola

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...