muss_ka Napisano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2005 na cingular wysylalam zawsze z komunikatora yahoo ( www.yahoo.com ) Zawsze dochodzily, bez problemow, szybko i bezplatnie :!: Oczywiscie jezeli masz zamiar tylko wysylac smsy to nie oplaca Ci sie instalowac tego komunikatora. Mnie sie przydaje do wielu innych rzeczy, typu rozmowy i obsluga webcam 8) ps. A co do SMSow do innych sieci to nie wiem, nie mialam takiej potrzeby wiec nie probowalam, ale bardzo mozliwe- przed chwila sprawdzalam ale nie ma zadnej adnotacji ze maja byc to smsy tylko na cingular :wink:
mario_dsl Napisano 1 Maja 2005 Zgłoś Napisano 1 Maja 2005 Ten komunikator to chyba raczej sie zwie YAHOO MESSENGER i uwazam ze to [beeep] program tkaze uzywam go do rozmów i do webcama
agat Napisano 1 Maja 2005 Zgłoś Napisano 1 Maja 2005 a czy mozecie mi podpowiedziec jak rozpoznac operatora z jakiej to sieci po numerze telefonu..bo nie mam zielonego pojecia z jakiej bramki wysłać do kogoś smsa a nie mam możliwości dowiedzenia się o operatora..pozdrawiam
Biedronka Napisano 2 Maja 2005 Zgłoś Napisano 2 Maja 2005 wiem jedynie ze poczatek 201.... i 862... to T-Mobile, Agat, jesli wysylasz z yahoo (wchodzisz na messenger), wczesniej musisz sie zalogowac to nie podajesz tam operatora. Wyprobowalam dzisiaj i jest okey, smsy dochodza od razu P.S. Dzieki muss_ka... 3 lata pisze do Stanow a na to nie wpadlam Pzdr, Agusia
muss_ka Napisano 2 Maja 2005 Zgłoś Napisano 2 Maja 2005 Nie ma za co Biedronka Po to tu jestesmy by sobie wzajemnie pomagac. Ps. Ja oczywiscie tez sama na to nie wpadlam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.