iskra Napisano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam..!!!! jutro jade do konsulatu.. startuje z mężem.... nie wiem czy to dobry pomysł.. mam już wszystko przygotowane... jak myslicie dobrze robimy , że startujemy razem....prawda jest taka , że wcale mi nie zależy na tej wizie...... co myślicie na ten temat.. ? mamy szanse? znacie ludzi którzy startowali razem i dostali? ja nie.... hahhahaha dzieki papappapap
dominika Napisano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2005 Witam, ja niedawno bylam, wprawdzie nie z mezem (jeszcze) ale z narzeczonym, podeszlismy razem do konsula i powiedzielismy ze chcemy razem jechac na wakacje, pani konsul zapytala sie tylko kiedy slub . We wniosku jest taki punkt :kto bedzie towarzyszyl ci w podrozy? wpisalismy siebie nawzajem. Oboje dostalismy wize na rok. Pozdrawiam i trzymam kciuki
iskra Napisano 25 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki za informacje......tzn. że chyba są jakieś szanse....mam nadzieję...jutro wszystko się wyjaśni....... papa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.