jokssi Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 Jak dojechać do Konsulatu w Krakowie z dworca gównego PKP? Proszę o jakieś informacje. Jakim autobusem najlepiej tam jechać? Być może można tam dotrzeć na piechotę. Czy lepiej jechać taxi? Sama nie wiem jak tam dotrzeć?
dominika Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 Witam, ja zrobilam tak: znalazlam w internecie plan miasta i ulice Stolarska (to jest boczna Rynku), pozniej zapytalam sie przypadkowego przechodnia jak dojsc do rynku i doszlam na piechotke, zajelo mi to okolo 10 - 15 minut Jak zobaczysz tlum ludzi stojacych na ulicy to znaczy ze jestes na miejscu
meya Napisano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2005 Nie jest trudno trafic do ambasady w Krakowie. Jesli np. wydrukujesz sobie mapke z netu, to idziesz wlasciwie jak po sznurku. Na piechote to ok.15 min od dworca, nie oplaca sie brac taksowki. Kieruj sie na Rynek, potem zapytaj kogos gdzie jest Stolarska (ok. 2 min od Rynku)
Biedronka Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 zgadzam sie, nie ma sensu brac taxy.Na nowkach spokojnie mozna dojsc, no problem, popytaj ludzi, na pewno kazdy powie gdzie Stolarska a tymbardziej konsulat:) Pzdr i good luck!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.