derii Napisano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2005 Mam pewien problem.. Otóż wraz z przyjaciółką mamy zamiar wybrać się do UK. Przeczytałam tu wiele niepochlebnych opinii o tej firmie (które jednak dotyczą USA). Konkretnie interesuje nas program Study and Work: Hospitality. Dziś zaliczyłyśmy egzamin na Advance. Jutro mamy podpisać umowę. Co robić? Jechać ? Pilnie proszę o odpowiedź.
Flame of Udun Napisano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2005 Z tego co wiem to robia anglie pierwszy raz.. wiec ryzyk fizyk.. F
derii Napisano 27 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2005 Nie może to być prawda, skoro widzę relacje uczestników z roku 2003 ;] Pozdrawiam
tissaya Napisano 1 Maja 2005 Zgłoś Napisano 1 Maja 2005 ja osobiście odradzam jechac z jakimkolwiek biurem.powód: za dużo kasy chcą na początku za znalezienie pracy, za która znalezienie w Anglii biura brytyjskie nie wziełyby złamanego pensa. poza tym..probowałyście znalezc prace przez internet? to jest prostsze i pewniejsze niz niejednemu się zdaje. pozdrawiam
pavel1975 Napisano 24 Września 2005 Zgłoś Napisano 24 Września 2005 biura brytyjskie nie wziełyby złamanego pensa. poza tym..probowałyście znalezc prace przez internet? to jest prostsze i pewniejsze niz niejednemu się zdaje.pozdrawiam Tissaya możesz podać kilka wwwadresów? Thnx!
karla Napisano 5 Października 2005 Zgłoś Napisano 5 Października 2005 http://www.workingintheuk.gov.uk/content/w...n/homepage.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.