j_a_c_ Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 Witam wszystkich serdecznie! Zastanawiam sie nad wyjazdem do USA w te wakacje, mam wize turystyczna (niestety) nie kryje ze w czasie tego wyjazdu chcialbym tam pracowac. Czy moglibyscie mnie oswiecic jak jest teraz z praca w USA na tzw. czarno, czy jest trudno jakas zdobyc itp.?
j_a_c_ Napisano 28 Kwietnia 2005 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 dodam ze inetresuje mnie NYC, prosze o kazde info. gdzie mozna szukac, jak, co???
220 volt Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 napewno znajdziesz jakąś pracę, nawet jeśli nie masz SSN. Tylko że poprostu bedziesz miał powiedzmy, mniejszy wybór ofert niż Ci co mają SS.
mercuria Napisano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2005 Jest taka strona z ofertami w NYC: www.bazarynka.com - duzo prac typu budowa, pomoc domowa itp. - moze tu cos by sie znalazlo. Pewnie takich stron jest zreszta wiecej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.