Skolo Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam! Od 18 marca jestem w NY na programie career training. do konca tego roku zarobilem troche ponad $40000, potracono mi podatku okolo $6000. 1 raz w PL bylem (liczac od marca 18) po jakis 7 miesiacach na weekend. Obecnie dalej kontynuuje CT w NY. Gdy wyslalem zapytanie do TaxcBacx.com o wielkosc zwrotu podatku jaki mi przysluguje... wyliczyli, ze jest to kwota $400... Nie wiedzialem, czy sie smiac czy plakac hehe Powiedzcie mi prosze, czy na CT rowniez przysluguje mi 100% zwrot podatku jak to mialo miejsce na W&T? Jakie polecacie firmy, dzieki ktorym odzyskam jak najwieksza ilosc podatku? Pozdrawiam, Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek2222 Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Hej! Szczerze to myślę, że będąc na takim, a nie innym programie można liczyć na 100% zwrot! Jeśli chodzi o taxback to ja bym tą firmę omijał szerokim łukiem. Mam za sobą już kilka wyjazdów w&t, z początku korzystałem z taxback, ale te ich prowizje, wygórowane opłaty za przelewy bardzo mnie zniechęciły. Długo szukałem "alternatywy", lepszej firmy i chyba znalazłem: zwrotpodatku.pl Wyślij do nich zapytanie. Na pewno pomogą i wyliczą zwrot dla Ciebie! Mam do nich kod zniżkowy, jeśli będziesz potrzebował, podeślę na PW. Z innej strony jak i z jakim biurem trafiłeś na CT?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekolodziej Napisano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Powinienes dostac wiecej niz 400$ ale nie licz na cale 6k Praktyki so czyms innym niz w&t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skolo Napisano 16 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Dzieki za odpowiedzi! Napisalem do kilku firm w celu wyceny... poczekamy troche i dam znac jak dostane odpowiedzi... Dobrze by bylo uzyskac wiecej niz 400 baksow zwrotu Przy okazji prosze o pomoc osoby reprezentujace firmy ubiegajace sie o zwrot podatku by rowniez wypowiadaly sie w tym temacie, PM mile widziane. Pozdrawiam ! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.