yarus Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2011 cześć! zastanawiamy się ze znajomymi nad wyjazdem na Alaskę, ale jak wiadomo, to jest jedna wielka nie wiadoma. czy ktoś z byłych uczestników programu mógłby odpowiedzieć na pytanie: ile w słabym sezonie można tam faktycznie zarobić (taka peseymistyczna wersja ) bo to co mowia biura, to jedno, ale rzeczywistosc to druga sprawa. widzialem posty w ktorych byly informacje "za pierwzy kontrakt dostalo sie czek 3100$ - pierwszy kontrakt w sensie - caly okres umowy (np. jak u nas - 2 m-ce), czy po prostu jeden miesiac? moze pytanie nie nalezy do najbystrzejszych, ale chcialbym moc to zrozumiec yarus
qwerty32121 Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2011 Myślę, że ciężko będzie o odpowiedź bo jak przewidzieć jaki będzie ten sezon? Alaska to wielka niewiadoma, może zastanówcie się nad Quadem - pewna praca i większe zarobki.
Marek_poznań Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2011 Jakim Quadem ?? mozesz sprecyzowac swoja odpowiedz, bo nie ukrywam jestem w podobnej sytuacji i interesuje mnie konkretny zarobek.
qwerty32121 Napisano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2011 Jest temat na forum oraz w innym dziale firma się ogłasza http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...&pid=120897
mklinge Napisano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2011 cześć!zastanawiamy się ze znajomymi nad wyjazdem na Alaskę, ale jak wiadomo, to jest jedna wielka nie wiadoma. czy ktoś z byłych uczestników programu mógłby odpowiedzieć na pytanie: ile w słabym sezonie można tam faktycznie zarobić (taka peseymistyczna wersja ) bo to co mowia biura, to jedno, ale rzeczywistosc to druga sprawa. widzialem posty w ktorych byly informacje "za pierwzy kontrakt dostalo sie czek 3100$ - pierwszy kontrakt w sensie - caly okres umowy (np. jak u nas - 2 m-ce), czy po prostu jeden miesiac? moze pytanie nie nalezy do najbystrzejszych, ale chcialbym moc to zrozumiec yarus Pierwszy kontrakt trwa zazwyczaj cztery tygodnie i zarobienie 3100$ to jest dobry wynik. Natomiast rzeczywistość jest różna. Można przez 4 tygodnie zarobić 1900$, a można też 4000$. Wszystko zależy od sezonu i do jakiej przetwórni się trafi. Napisz do jakiej przetwórni i w jakiej miejscowości się wybierasz, to może będę mógł napisać więcej szczegółów.
himynameispeter Napisano 13 Marca 2011 Zgłoś Napisano 13 Marca 2011 mozesz cos powiedziec o : Silver Bay Seafoods Valdez? wybieram sie tam w tym roku 25 czerwca - 31 sierpnia mam kontrakt
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.