jacek2222 Napisano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Już kilkakrotnie rozliczałem się z TAX Consulting (zwrotpodatku.pl). Cały proces idzie bardzo sprawnie, można monitorować przez www, szybkie i wysokie zwroty! Tak więc polecam to biuro! Na ich stronie znajdziecie niezbędne informacje. Na PW mogę udostępnić kod z 5% rabatem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek80wlkp Napisano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Możesz powiedzieć ile to trwało czasu od momentu Twego zgłoszenia aż do uzyskania przez Ciebie wpływu środków ze zwrotu? I czy rzeczywiście te prowizje są takie a nie wyższe? Pozdr, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek2222 Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 prowizje są takie jak podane w cenniku, brak ukrytych kosztów. Zwrot dostajesz na konto w stanach (jeśli takie posiadasz), bądź w formie czeku, który możesz zrealizować w banku. Ja korzystam z tej pierwszej opcji, czasowo przedstawia się to następująco: 2011-02-16 - data zgłoszenia - 2011-04-22 - zwrot federalnego, kilka dni później stanowy 2010-03-08 - data zgłoszenia - 2010-04-23 - zwrot stanowego, kilka dni później federalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżkokey Napisano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Istnieje wiele firm, które pomagają rozliczyć podatek, najważniejsze jest by dobrze zapoznać się z warunkami oraz umową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scrappy_coco Napisano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2012 polecam firmę, pierwszy raz odzyskiwałem kasę za WORK and TRAVEL, nikt mnie nie wykiwał itp. dokumenty wysłali 06.08.2012 i równo po miesiącu do domu dostałem czek na oczekwaną wartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.