c4r0 Napisano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Aha, no to chyba rozumiem - fakt, że byłeś na urlopie łamie regulamin W&T i dopiero przez to pośrednio łamie regulamin wizowy.
Marv Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2011 Tak to mniej więcej wygląda i zastanawiam się co teraz z tym zrobić :-(
c4r0 Napisano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2011 No cóż, ja tam się nie znam na tych przepisach, ale podejrzewam, że nic z tym nie zrobisz. Jak chcesz znowu wyjechać to po prostu spróbuj i się okaże.
Marv Napisano 22 Maja 2011 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2011 No ja już jestem po wizycie w konsulacie, udało mi się zabrałem ze sobą jedynie podbitą legitymacje i zaświadczenie o byciu studentem (konsul nawet nie zwrócił uwagi na brak indeksu) , przeprowadziliśmy luźną rozmowę na temat mojej pracy i kierunku studiów po czym przyznał mi wizę Pomogły mi na pewno poprzednie wizyty, z których wszystko z wyjątkiem ostatniej wyglądało w porządku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.