Berkov Napisano 24 Lutego 2011 Zgłoś Napisano 24 Lutego 2011 Witam! Mam problem z dokonaniem płatności za I-901 czyli tzw. opłatę SEVIS. Próbowałem jej dokonać u agentów Western Union jak sugeruje strona SVEP jednak w żadnej z placówek nie można dokonać płatności na firmę, w podanym wzorze jest to US BANK DHS, według nich przelew WU w Polsce można przesłać tylko między osobami fizycznymi. Co mam zrobić w takiej sytuacji? Czy mogę dokonać tej płatności przez kartę kredytową? czy może wpłacić za mnie osoba znajdująca się obecnie w USA (znajomy) i podać mój polski adres do przesłania potwierdzenia wpłaty? Proszę o pomoc!! Pozdrawiam berkov
Berkov Napisano 24 Lutego 2011 Autor Zgłoś Napisano 24 Lutego 2011 Ok, nie ważne już. Okazało się, że najlepiej zapłacić z karty kredytowej i wydrukować dowód wpłaty bezpośrednio po dokonaniu płatności na stronie https://www.fmjfee.com/i901fee/ temat do zamknięcia, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.