SantaCruz_CA Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 ja kilka lat temu jechalem autobusem z dworca na okecie w godzinach przedpoludniowych. tlok byl nieziemski no i niestety kolezanka stala sie ofiara kieszonkowca :-( autobus jechal tak cos kolo 20-30 minut. lepiej jechac taxi. az tak duzo sie nie zaplaci, a przynajmniej ma sie bezpieczenstwo - nie jezdzie sie z paszportem, pieniedzmi, biletem i innymi gadzetami z banda drechow wokol siebie... (tu przesadzam, ale rozumiecie o co mi chodzi... ;-) )
dagmarcia Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 Oczywiscie. Ludzkosc wraca z imprez do domu :twisted:
czarny83 Napisano 6 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 a to spoko dzieki za info bo myslalem ze to tak daleko ze taxa wyjdzie ze 100pln a tak to rzeczywiscie po co sie tluc w busie jak mozna sobie wygodnie taxi podjechac dzieki jeszcze raz:)
Reachel Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 Ja jechałam kiedyś taksówką z Dworca Głównego na Okęcie i to było rano, koło 7 nie było problemów, jechalismy jakieś 20 minut, nie pamiętam ile zapłaciłam ale nie był to majatek około 18-25 złotych. Tylko że to było jakies dwa lata temu.
dagmarcia Napisano 6 Maja 2005 Zgłoś Napisano 6 Maja 2005 Ceny sie zbyt nie zmienily przez ostatnie 2 lata. Jedynie w nocy jest troche drozej (po 10pm) - stad moj range 25-30 PLN.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.