Ramzes23 Napisano 8 Maja 2005 Zgłoś Napisano 8 Maja 2005 hello W czerwcu wyjeżdżam do Louisville w stanie KENTUCKY prawdopodobie praca ma być na polach golfowych i jako housekeeper dopiero na miejscu mają poprzydzielać obowiązki, może ktoś był tam i będzie w stanie udzielić mi paru wskazówek na temat obowiązków i na czym ta praca będzie polegała i gdzie najlepiej znaleść zakwaterowanie. Będe wdzięczny za każdą radę bo to mój pierwszy wyjazd do USA. Z góry dzięki.
Justyna:-) Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 hej, ja tez lece do Louisville ale bede pracowac w parku. Niestety nie powiem Ci o polach golfowych bo bede tam 1-szy raz. pozdrawiam
Maxim Napisano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2007 Nie byłem tam, ale wiem że praca na polu zaczyna się koło 5 rano, zanim przyjdą pierwsi gracze trzeba zrobić porządek.
StacHo Napisano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2007 Nie byłem tam, ale wiem że praca na polu zaczyna się koło 5 rano, zanim przyjdą pierwsi gracze trzeba zrobić porządek. To zależy! Jak się pracuje jako groundskeeper to tak. Ja pracowałem jako Cart Attendant i śmigałem sobie wózkami golfowymi po graczy i ich sprzęt a także parkowałem wózki do garażu i je myłem - wtedy się pracuje cały dzień.
Maxim Napisano 8 Maja 2007 Zgłoś Napisano 8 Maja 2007 Heh na polu tylko sprzątacze rzucili mi się w oczy. A praca przy kartach jest ok? Oprócz gorąca dużo minusów chyba nie ma?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.