PawelS Napisano 19 Marca 2011 Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów! Nazywam się Paweł i jestem doktorantem w Instytucie Polityki Społecznej na Wydziale Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego. Naukowo zajmuję się zjawiskiem migracji międzynarodowych ludności i przygotowuję rozprawę doktorska poświęconą polityce migracyjnej państwa wobec migrantów powrotnych. Zwracam się do wszystkich forumowiczów z ogromną prośbą o pomoc w przeprowadzeniu badań i wypełnienie krótkiej ankiety, którą przygotowałem w formie elektronicznej i do której zamieszczam link poniżej. Emigracja i powroty Polaków do ojczyzny lub http://webankieta.pl/ankiety/w1hq0qek3ru0 Ankieta jest anonimowa, a jej wyniki zostaną wykorzystane w celach naukowych. Liczę bardzo na Waszą pomoc. Pozdrawiam Paweł
Jim Beam Napisano 19 Marca 2011 Zgłoś Napisano 19 Marca 2011 Zwracam się do wszystkich forumowiczów z ogromną prośbą o pomoc w przeprowadzeniu badań i wypełnienie krótkiej ankiety, którą przygotowałem w formie elektronicznej i do której zamieszczam link poniżej. Panie Pawle -nie zwraca sie pan do wszystkich forumowiczow. Panska ankieta dotyczy jedynie tych, ktorzy do Polski wrocili po pobycie zarobkowym za granica. Prosze to wyraznie zaznaczyc. Tak miedzy nami - czy naprawde w ten sposob pisze sie teraz doktorat? - wrzucajac ankiete na fora internetowe? Moglbym zrozumiec jakis licencjat na prywatnej Akademii Gotowania na Gazie ale UW? Serio? powodzenia i profesury zycze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.