Mind Napisano 27 Marca 2011 Zgłoś Napisano 27 Marca 2011 Czy to prawda, że na wybrzeżu są jedne z lepszych imprez? Podobno na Seaside Heights są dobre kluby. I czy jest tam bezpiecznie? Pozdrawiam
scmegan Napisano 27 Marca 2011 Zgłoś Napisano 27 Marca 2011 Tiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa rewelacyjne imprezki, z gromada napakowanych juice head Guidos i ich panienek al'a Jolanta rutowicz tyle ze we wloskim wydaniu czyli: z metra cieta z wielka dupa. Jezeli lubisz fist pumping idiotow, i muze rodem jak z manieczek to idealnie sie tam odnajdziesz Jak dla mnie wiocha i popelina podobna do tych co wystepuje na dyskotekach pod warszawa lol
Noodlesoup Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Wpadlem tu aby takze zapytac o imprezy , lecz jesli chodzi o mnie to nie bawi mnie dyskoteka z karkami Bede mieszkal w Trenton i chcialbym wiedziec czy w okolicy znajduja sie jakies fajne cluby/puby/bary w ktorych mozna sie napic piwa i posluchac dobrej muzyki.Jesli ktos moze polecic jakies fajne miejsce bede wdzieczny. Pozdrawiam
Bandian Napisano 19 Października 2011 Zgłoś Napisano 19 Października 2011 co te programy w MTV robia z ludzi
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.