Thadel Napisano 12 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam, nie będe dawał linka i robił tutaj darmowej reklamy, do końca nie wiedziałem gdzie napisać, ale napisałem na tym forum i w tym dziale. Więc jeśli ktoś zna się na programie Work And Travel - możemy podjąć współprace, wszystko wyjaśnie na PW.
kopan Napisano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2011 napisz do mnie. Byłem na WAT 4 razy wiec może bede mógł coś pomóc.
bigguy Napisano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam, nie będe dawał linka i robił tutaj darmowej reklamy, do końca nie wiedziałem gdzie napisać, ale napisałem na tym forum i w tym dziale.Więc jeśli ktoś zna się na programie Work And Travel - możemy podjąć współprace, wszystko wyjaśnie na PW. hehe ... ja skonczylem studia magisterskie na wydziale Work i Travel ... hehe, wiec tez sie znam
czypar Napisano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2011 j bylam 2 razy - raz z opcji Job Hunting raz z praca juz zalatwiona w polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.