schneider Napisano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2011 Po wylądowaniu w Cleveland/Ohio, chciałbym tam wypożyczyć samochód w Dollar i pojechać na zachód, przez Yellowstone, Vancouver, Anchorage, Fairbanks i z powrotem przez Winnipeg, Niagara do Cleveland. W sumie ok. 15 tkm w 5 tygodni. Czy ktoś ma już takie doświadczenie, czy mogę wypożyczonym samochodem pojechać do Kanady i na Alaskę ? Czy w ogóle na granicach są sprawdzane dokumenty pojazdu ?
gosc333 Napisano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2011 czy mogę wypożyczonym samochodem pojechać do Kanady i na Alaskę ? Czy w ogóle na granicach są sprawdzane dokumenty pojazdu ? Z doswiadczenia wiem ze z wypozyczalni Budget mozesz bez problemu jechac do Kanady, co do innych wypozyczalni niewiem. Mi nie sprawdzali dokumentow
schneider Napisano 26 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2011 Już się dowiedziałem, w Cleveland najtańszy jest DOLLAR, 38 dni kosztuje 891 USD i można jechać do Kanady i na Alaskę. Tu mam następne pytanie, jeżeli chcę wypożyczyć auto w sierpniu, to czy mogę czekać z zapłaceniem do ostatniej chwili, czy może to zdrożeć ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.