Kaacha Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2005 hmmm jeśli chodzi o nocleg to mozna i wziac namiaot ale ja na przykład jakis czas wcześniej zarezerwowałam wczesenij miejsce w -"schronisku " na dole zadzwoniłam sciągneli mi pieniązki z konta i no problem:)tak jest chyba jabezpieczniej i najwygodniej:P a co do zapasów do wodyyyy duzo no a szczegolnie w lecie - schodziłam w zimie wiec to troche inna perspektywa:Ppozdrawiam
Lucyna Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2005 dziekuje za bardzo szybka odpowiedz!!! Fajnie , ze nie musze taskac namiotu:) Czyli mowisz, ze na dole mozna sie przespac w "schronisku", ekstra. Pozdrawiam:) i juz sie nie moge doczekac dnia wyjazdu nad Grand Canion!!!!
Lucyna Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 czesc Kacha! To znowu ja sie odzywam ale mam jeszcze pytanie.Chodzi o to jak sie nazywa lub nazywaja schroniska na dnie kanionu, wyczytalam na necie ze jest :Mather Campground, ale on jest na szczycie, sa jeszcze Desert View Campground,Trailer Village.Czy na dnie jest jedno czy kilka schronisk?czy maja raczej przyzwoity poziom , tzn czy np moge wziasc garacy prysznic po trudach wyprawy? Z gory dziekuje za odpowiedz
d34m0n_chi1d Napisano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Szczegółowe informacje na temat rezerwacji otrzymasz pod tym kontaktem: tel: 1-800-635-2212 lub 928-522-6119 grandcanyonaz@msn.com
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.