cesar Napisano 28 Maja 2011 Zgłoś Napisano 28 Maja 2011 Witam Mam do was pytanie jak to jest z internetem w stanach? W miastach używa się internetu radiowego czy na linii tel.? Pytam się ponieważ obecnie pracuję u dostawcy internetu radiowego w Polsce , a strasznie ciągnie mnie do stanów i tam również mógłbym pracować przy zakładaniu internetu.
Jim Beam Napisano 28 Maja 2011 Zgłoś Napisano 28 Maja 2011 Mam do was pytanie jak to jest z internetem w stanach?W miastach używa się internetu radiowego czy na linii tel.? Internet radiowy w USA to sprawa niszowa. Dominuja kablowe sieci telewizyjne i linie telefoniczne. Pytam się ponieważ obecnie pracuję u dostawcy internetu radiowego w Polsce , a strasznie ciągnie mnie do stanów i tam również mógłbym pracować przy zakładaniu internetu. Moglbys jezeli mozesz to robic legalnie czyli masz pozwolenie na prace. W przeciwnym przypadku pozostaje ci zakladanie papy na dachy Jackowa.
c4r0 Napisano 29 Maja 2011 Zgłoś Napisano 29 Maja 2011 Internet do kompa to przeważnie kablówka lub światłowód. Praktycznie każdy używa też internetu na telefonie, ale to jak rozumiem nie o to chodzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.