ka_milka Napisano 29 Maja 2011 Zgłoś Napisano 29 Maja 2011 Witam, Szukam kogoś (najchętniej dziewczyny), kto byłby chętny na wspólnie zwiedzanie NYC we wrześniu, jakieś 2-3 dni. Zatrzymuję się w Baltimore u znajomych na dłużej, a do NY mam zamiar wybrać się na parę dni. Nocleg planuję w jakimś hostelu i fajnie byłoby znaleźć coś razem, żeby było raźniej . Pozdrawiam i czekam na propozycje
surwajwer Napisano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2011 Witaj Gdybyś nie znalazła dziewczyny a nadal byłabyś zainteresowana tym, o czym pisałaś to daj znać. Będę w NY od 9 do 30 września. Pozdrawiam Maciej
paulina89 Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2011 Hej ja mam powrót 27 września z NY i właśnie tak myślałam żeby pojechać kilka dni wcześniej i poświęcić na zwiedzanie nawet i tydzień wcześniej bo NY chcę zobaczyć najbardziej ze wszystkich miejsc w Stanach ;p
surwajwer Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2011 Szkoda, że nie wracasz 30 :-) Zresztą i tak nie wiem z którego lecisz lotniska. Ja tylko Nowy York no chyba, że się znudzę to wynajmę motocykl i śmignę gdzieś po okolicy. To będzie mój pierwszy raz tak więc przynajmniej na początku będę lekko skołowany :-) Masz już miejscówkę do spania? Jeśli chce Ci się pisać to może mail?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.