Patrycyjka Napisano 19 Maja 2005 Zgłoś Napisano 19 Maja 2005 Witam wszystkich chętnych przygód w kraju za wielką wodą! Może ktoś tam się wybiera i szuka przyjaznych dusz w okolicy. A może po prostu wiecie coś więcej o tym mieście lub stanie Missouri. Tysiąc uśmiechów dla wszystkich!
bunifacy Napisano 27 Maja 2005 Zgłoś Napisano 27 Maja 2005 Witaj Ja lece do Branson w MO 13 czerwca, MO to jest wioska Jak chcesz to mozemy sie umowic w St.Louis na kawke Pozdrawiam.
bah_a Napisano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 hey:) ja lece w tym roku do saint louis, chetnie poslucham opini i wrazen o wyjezdzie do tego miejsca
maciekrep Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 wpisujcie sie na mojego posta jak chcecie http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=4633 ogarnolem juz troche ludzi, wiec macie zadanie ułatwione hehe jak chcecie sie czegos dowiedziec o tym stanie, miescie usa w ogole to piszcie na podany numer gadu na tym poscie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.