rzadlo89 Napisano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam, może ktoś przybliżyc jak wyglądała rozmowa z pracodawca z Busch Gardens? Mam rozmowe przez skypa w nastepnym tygodniu i chciałbym wiedziec czego moge się spodziewac. Pozdrawiam
raku Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2012 Dostaniesz pytania typu: Opowiedz cos o Sobie, Dlaczego chcesz jechac do USA, Czy masz kogos w USA itd. Pytania są bardzo proste i na luzie.
The Naturat Napisano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2012 Ktoś już z was miał rozmowę z pracodawcą ? Jak tak, to jak ona wyglądała? Bo ja jeszcze czekam - jadę z biura "Ostatnie miejsca" we Wrocławiu.
rzadlo89 Napisano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2012 Witam, dziś otrzymałem przykrą wiadomość: "Z przykrością musimy Panstwa poinformować, iż w piątek otrzymaliśmy informację, że pracodawca Busch Gardens ostatecznie wycofał się z rekrutacji polskich studentów z drugiej tury" Też otrzymaliście taką wiadomość? Co w takim razie robicie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.