mkate77 Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2012 Witam Wybieram sie na Manhattan za 2 tygodnie, czy ktoś mógłby mi poradzić czy w tym okresie (18 luty) są jeszcze wyprzedaże na Manhattanie, oraz jakie miejsca odwiedzić? Byłam już 10 dni na Manhattanie i jeśli chodzi o muzea i podstawowe atrakcje większość zwiedziłam. Teraz interesują mnie jakieś fajne knajpki, miejsca ciekawe których nie ma w przewodnikach itp.
Top-Notch Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2012 Osobiście polecam Roosevelt Island i przejażdżkę tramem - jest bezpłatny, wystarcza metrocard.
wojt20 Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2012 W każdej sieciówce (gap,old navy, h&m) znajdziesz dział sale przez cały rok. Wg mnie ceny ubrań w usa są śmiesznie tanie w porównaniu z pl. Z miejsc ciekawych polecam Coney Island i Brighton Beach. Tzn. może w lutym nie są aż tak ciekawe, jak w wakacje. Jednak skoro zobaczyłaś sporo standardowych rzeczy to może czas na nowojorskie plaże.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.