Blaz Napisano 15 Marca 2012 Zgłoś Napisano 15 Marca 2012 Hej mam 23 lata, jestem studentem Politechniki Łódzkiej, pilnie poszukuje osób chętnych na wspólny wyjazd na WAR 2012 okolice NY ew do uzgodnienia. Termin jaki mnie interesuje to jest wylot 0-20 czerwca powrót pod koniec września. Osoby chętne proszę o kontakt gg 3472909 lub blazej1988@wp.pl Wydaje mi się że jest to ostatni gwizdek na załatwienie formalności z wyjazdem. Pozdrawiam Błażej.
123kama88 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Hej, Ja wybieram się z biurem studentpoint w 26 czerwca 2012, w okolice NY. Jadę z opcją Job Placement, ale pracodawca jeszcze się nie odezwał. W kupie zawsze raźniej . Czy jest ktoś kto jedzie jeszcze ze studentpointem w tym roku? Ktoś może był w tym biurem w poprzednich latach ? Kiedy mniej więcej odbywały się rozmowy z konsulem ??
Aniavb2 Napisano 19 Marca 2012 Zgłoś Napisano 19 Marca 2012 Hej!!! Szukam osoby chętnej! Mam złożone już aplikacje w Studentpoint nie chcę lecieć sama! Koleżanka niestety rezygnuje. Planuję pracować do 9.09 a później szaleństwa oczywiście w Vegas, LA i itd Kto jest chętny zapraszam na priv to dam namiary na fejsie czy jakoś inna drogą
magdusiaq Napisano 20 Marca 2012 Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 Hej, ja również jestem zainteresowana w&t. Szukam koleżanki bo sama mam obawy:).. planuję pobyt od ok 15 czerwca do września. Potem zwiedzanie! Mam 22 lata, jestem z Poznania. Chętni pisać na priv:)
ancymona Napisano 20 Marca 2012 Zgłoś Napisano 20 Marca 2012 Hej, szukam chetnych na W&T. Wyjazd najwcześniej 30 czerwca, 3 miesiace pracy a potem zwiedzanie. Interesuje mnie wschodnie wybrzeże. Biuro i dokładne miejsce do dogadania. Mam 24 lata. Kto chętny niech pisze : gg 7819825 lub cruelladevil9@gmail.com
Cin3k88 Napisano 28 Marca 2012 Zgłoś Napisano 28 Marca 2012 Hej, szukam chetnych na W&T. Wyjazd najwcześniej 30 czerwca, 3 miesiace pracy a potem zwiedzanie. Interesuje mnie wschodnie wybrzeże. Biuro i dokładne miejsce do dogadania. Mam 24 lata. Kto chętny niech pisze : gg 7819825 lub cruelladevil9@gmail.com Jak chcesz pracować 3 miesiące a potem zwiedzać, skoro do 1 października musisz być w Polsce? (nie ma znaczenia że jesteś na ostatnim roku studiów), rozporządzenie jest takie że każdy do 1.10 ma być w Polsce.
maximus Napisano 28 Marca 2012 Zgłoś Napisano 28 Marca 2012 rozporządzenie jest takie że można pracować do 25 września najpóźniej. A przebywać w USA możesz do 25 października czyli do 30 dni po dacie na DS2019. Wskazane jest jednak aby osoby które nie są na ostatnim roku studiów wróciły do PL przed terminem rozpoczęcia zajęć. Więc jeżeli jesteś na ostatnim roku studiów spokojnie możesz zostać w USA do 25 października. - informacja z bardzo pewnego źródła
Cin3k88 Napisano 28 Marca 2012 Zgłoś Napisano 28 Marca 2012 rozporządzenie jest takie że można pracować do 25 września najpóźniej. A przebywać w USA możesz do 25 października czyli do 30 dni po dacie na DS2019. Wskazane jest jednak aby osoby które nie są na ostatnim roku studiów wróciły do PL przed terminem rozpoczęcia zajęć. Więc jeżeli jesteś na ostatnim roku studiów spokojnie możesz zostać w USA do 25 października. - informacja z bardzo pewnego źródła To dzięki za sprostowanie, bo ja rozumiałem "program" jako całość czyli praca+zwiedzanie i trochę mnie to zdziwiło.
Adusiczek Napisano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2012 Cześć! W wakacje 2012 planuję wybrać się do USA z programem WORK & TRAVEL. Niestety, nikt ze znajomych nie chce lecieć, a samej to tak jakoś nijako Może jest wśród Was ktoś, kto podobnie, jak ja, chciałby wyjechać, ale nie ma z kim i szuka kompanów do wspólnej podróży? Obecnie mam 23 lat i jestem studentką I roku MSU. Planuję wyjechać w czerwca, powrócić w październiku (ale to wszystko jest do dogadania ) Najchętniej pojechałabym do pracy na wybrzeże, wschodnie lub zachodnie - w sumie bez różnicy. Interesują mnie najbardziej kurorty nadmorskie, praca np. w hotelu, restauracji, sklepie, żeby jak najwięcej poużywać języka Najlepsza opcja - 3 miesiące pracy - miesiąc zwiedzania. http://www.stany.pl/ - chciałabym jechać z tą stroną Byłby ktoś chętny? hej nadal jesteś chętna na wyjazd do usa ? ja miałam lecieć z koleżanką właśnie z biura BTC ale niestety zrezygnowała ... i mam ten problem co ty mój adres adacha5@wp.pl czekam na wiadomość pozdrawiam
dorota22 Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 czy ktoś chetny na spedzenie wakacji 2012 w NY? okolo 3 miesiecy, tewrmin do ustalenia..... szukam chętnych osób bylam juz 2 razy i mam chęć jechać kolejny raz;) jak cos pisac na priv lub gg 5364315
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.