pinusiaa Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 Witam , mam do was pytanie . Mam w planach wyjechać z przyjaciółką do LA na całe wakację . Tylko nie wiemy , czy mamy coś wynająć , bo w hotelu tak długo przecież być nie można a w nie mamy tam nikogo u kogo byśmy mogły pomieszkać . Jakie jest wasze zdanie na ten temat ? macie pomysły ?
lochraven Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 Jeśli was na to stać, to nie ma problemu, żebyście mieszkały w hotelu. Lepiej będzie jednak poszukać na craiglist jakiegoś mieszkania do wynajęcia na te 2-3 miesiące, na pewno taniej.
pacio177 Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 Witam , mam do was pytanie . Mam w planach wyjechać z przyjaciółką do LA na całe wakację . Tylko nie wiemy , czy mamy coś wynająć , bo w hotelu tak długo przecież być nie można a w nie mamy tam nikogo u kogo byśmy mogły pomieszkać . Jakie jest wasze zdanie na ten temat ? macie pomysły ? tylko wezcie ze sobą worek pieniędzy
tapeta999 Napisano 5 Maja 2012 Zgłoś Napisano 5 Maja 2012 z tym workiem to lekka przesada... Trochę gotówki i MasterCard z dobrym limitem. W dwie osoby będzie taniej czy w Hotelu czy jak wynajmiecie jakiś apartament na 2-3 msc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.