Slonce Florydy Napisano 20 Maja 2012 Zgłoś Napisano 20 Maja 2012 Nudzisz sie???Wpadnij pogadamy o starych Polakach...oby nie polityka....
Brian2 Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Starych Polakach? Co masz na mysli? W sumie moglbym sie wybrac do Tampy czysto spotanicznie, mimo ze ode mnie jest 250 mil na polnoc... I-75 N szybko by przejechal. Moze powiesz cos wiecej o sobie, bo ten wpis jest bardzo "tajemniczy" Pozdrawiam z cieplejszego poludnia FL
krowa12 Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Starych Polakach? Co masz na mysli? W sumie moglbym sie wybrac do Tampy czysto spotanicznie, mimo ze ode mnie jest 250 mil na polnoc... I-75 N szybko by przejechal. Moze powiesz cos wiecej o sobie, bo ten wpis jest bardzo "tajemniczy" Pozdrawiam z cieplejszego poludnia FL Jak ci sie zyje w Fort Lauderdale? Zastanawiamy sie z mezem czy sie tam nie przeprowadzic. Nie znam nikogo z tamtych rejonow ale chetnie bym sie dowiedzala czy warto tam zamieszkac. Jakie dzielnice polecasz? w jakiej cenie w miare przyzwoite domy mozna kupic?
tomasz laszczyk Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Ja niedlugo sie wybieram wlasnie do Fort Lauderable ze znajoma, ktora wygrala wycieczke do tej miejscowosci, mam nadzieje, ze to jakas ciekawa miejscowka
c4r0 Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Starych Polakach? Co masz na mysli? Tak się mówi. "Pogadać o starych Polakach".
Brian2 Napisano 21 Maja 2012 Zgłoś Napisano 21 Maja 2012 Jak ci sie zyje w Fort Lauderdale? Zastanawiamy sie z mezem czy sie tam nie przeprowadzic. Nie znam nikogo z tamtych rejonow ale chetnie bym sie dowiedzala czy warto tam zamieszkac. Jakie dzielnice polecasz? w jakiej cenie w miare przyzwoite domy mozna kupic? Powiem tak... Fort Lauderdale jest naprawdę świetnym miastem dla osób które potrzebują troche rozrywki i zarazem spokoju. Przestępczosc jest, ale na bardzo niskim poziomie, nie ma porównania z Miami. Ogólnie domy na Florydzie nie sa takie drogie. Podaję stronę z ofertami http://www.neighborcity.com/FL/Fort-Lauderdale_Residential_For-Sale/real-estate/priced-between-100K-300K/ Osobiscie mieszkam w Twin Lakes i polecam to miejsce. Jesli przeprowadzka na stale to jak najbardziej zachecam bo warto. aa zapomnailem dodac ze nasza plaza znalazla sie na 18 miejscu w swiatowym rankingu najladniejszych plaz na swiecie Tak się mówi. "Pogadać o starych Polakach". Wiem przeciez, tak tylko napisalem
krowa12 Napisano 22 Maja 2012 Zgłoś Napisano 22 Maja 2012 Podaję stronę z ofertami http://www.neighborc...ween-100K-300K/ coz drogo z tymi domami...chcialam cos za ok 250k ale widze ze marnie....da sie kupic jakis dwopietrowy w przedziale 200-250? nie cierpie parterowek..no i fajnie by bylo na strzezonym osiedlu..mam szanse? Podaję stronę z ofertami http://www.neighborc...ween-100K-300K/ coz drogo z tymi domami...chcialam cos za ok 250k ale widze ze marnie....da sie kupic jakis dwopietrowy w przedziale 200-250? nie cierpie parterowek..no i fajnie by bylo na strzezonym osiedlu..mam szanse? nie dwopietrowy tylko z pietrem
Slonce Florydy Napisano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 Pietrowego na FL nie polecam.Widziem jak tu buduja i to wcale nie tanie domy.Parter murowany a pierwsze pietro playwood i 2xfory...tragedia.
krowa12 Napisano 23 Maja 2012 Zgłoś Napisano 23 Maja 2012 ale te parterowe wygladaja jak pudelka na buty, a ja bym chciala jakis fajny dom z sypialnia na pietrze...a w Tampie jak jest, taniej niz okolice Miami?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.