Slonce Florydy Napisano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 Pewnie,Tampa byla do niedawna najtanszym miastem Florydy,mowa o tych wiekszych.Nadal mozna kupic cos ladnego za dobra cene.Najlepiej sie skontaktowac z jakims regionalnym brokerem i dobrze zeby byl z Polski.Polscy brokerzy znaja nasze mozliwosci i umieja sie handlowac.Kupilem pare lat temu dom,ktory byl na markecie za $275.000 i dzieki "handlarskiemu" brokerowi kupilem za $200.000.Stawal na uszach,zeby zbic cene.
krowa12 Napisano 25 Maja 2012 Zgłoś Napisano 25 Maja 2012 Pewnie,Tampa byla do niedawna najtanszym miastem Florydy,mowa o tych wiekszych.Nadal mozna kupic cos ladnego za dobra cene.Najlepiej sie skontaktowac z jakims regionalnym brokerem i dobrze zeby byl z Polski.Polscy brokerzy znaja nasze mozliwosci i umieja sie handlowac.Kupilem pare lat temu dom,ktory byl na markecie za $275.000 i dzieki "handlarskiemu" brokerowi kupilem za $200.000.Stawal na uszach,zeby zbic cene. a jak tam z wezami??? bo wlasnie ogladam show o Miami ze jadowite weze wchodza ludziom do basenow! Nie wiem jak tam w Tampie ale w Miami przeciez sa bagna i tam cala masa wezy i aligatorow..troche mnie to przeraza
Slonce Florydy Napisano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Maja 2012 Zeby dobrze przedstawic Floryde...hmm,moze tak: Na Florydzie ostrzegają gościa w hotelu: -Gdyby po pana pokoju wbiegały szczury,prosimy się nie przejmować,zaraz zjawią się węże i zeżrą te gryzonie.
happy2504 Napisano 21 Września 2012 Zgłoś Napisano 21 Września 2012 Zeby dobrze przedstawic Floryde...hmm,moze tak: Na Florydzie ostrzegają gościa w hotelu: -Gdyby po pana pokoju wbiegały szczury,prosimy się nie przejmować,zaraz zjawią się węże i zeżrą te gryzonie. Dobre To,chetnie zalapie sie tez na pogaduchy przy kawie. Pozdrowienia z Boca Raton.
trend Napisano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2013 To może ja też zaglądnę tam niebawem zamierzam gdzieś w Sarasocie albo Venice zamieszkać . Zobaczymy czas pokaże
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.