tomasz laszczyk Napisano 24 Maja 2012 Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 Hej, Zna może ktoś jakieś sprawdzone strony, z tanimi noclegami np.w motelach? We wrześniu wybieram się ze znajomymi na West Coast i już za wczasu wolę ogarnąć kwestię niedrogich noclegów. Z góry dzięki za wszelkie linki do stron
c4r0 Napisano 24 Maja 2012 Zgłoś Napisano 24 Maja 2012 Ja na mojej wycieczce szukałem po drodze na bieżąco, ewentualnie sprawdzałem wcześniej na google maps czy w miejscu gdzie planuję spać są jakieś motele z sieci jak np. Motel 6. Nie miałem z tym żadnych problemów.
aaleeksaandraa Napisano 27 Maja 2012 Zgłoś Napisano 27 Maja 2012 Uwierz mi zawsze najlepiej jest wyszukac na powiedzmy hotels.com najtanszego i potem zadzwonic do hotelu i zapytac o cene. Na bank moga zjechac $10-25 dolarow za noc (powiedzmy 10%-15%) i jeszcze beda szczesliwi, ze nie musza hotels.com placic prowizji. Wiem, ze to brzmi skomplikowanie, ale hotele placa stronom internetowym 10-35% prowizji, takze warto o tym wiedziec i dzwonic. Jesli ie chcesz dzwonic - polecam aplikacje (hoteltonight, hotels.com, booking.com) jako ze aplikacje maja z reguly nizsze ceny niz te same strony internetowe. Inna kwestia, jak dostac najtanszy hotel (ale ta zawiera troche ryzyka) - Czekacie do wieczora, powiedzmy do 9.00 PM i wtedy wszystkie hotele chca sie wyprzedac i zbijaja ceny do praktycznie kosztow wynajecia. Ryzykowne, bo jesli w miescie cos sie dzieje i hotele beda sprzedawac cena wzrosnie kilkukrotnie... Gambling Mam nadzieje, ze pomoglam, Jestem revenue managerem dla grupy hoteli, dlatego wiem co mowie powodzenia! Ah I dajcie znac jesli potrzeba pokoi w SF. Pomoge cos znalezc
moonikk Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 A może warto jechać w ciemno i szukać na miejscu? Robił ktoś tak?
c4r0 Napisano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2012 Zależy dokąd i jaki generalnie masz plan. Jak każda noc w innym motelu to można jechać w ciemno - ja tak robiłem dwa razy. Ale powtarzam, to zależy gdzie chcesz nocować.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.