image Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Pomożcie!! Piszę prace na temat Work&Travel. Przesyłam ankiete www.fr-image.com/ankieta.doc proszę wypełnijcie ja i prześlijcie na info@fr-image.com Jest to dla mnie bardzo ważne a Wam zajmie 5 minut. Licze na Wasze wsparcie. PS. Tekst napisany przez moją przyjaciółkę. Nie sugerujcie się serverem bo bywają tacy co uważają że robie badania marketingowe. Pozdrawiam Ania
image Napisano 24 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Zamiescilam 3;-) Musialam, sorki ale naprawde potrzebuje tych ankiet. Mam nadzieje ze mi wybaczycie.
Flame of Udun Napisano 24 Maja 2005 Zgłoś Napisano 24 Maja 2005 Zamiescilam 3;-) Musialam, sorki ale naprawde potrzebuje tych ankiet. Mam nadzieje ze mi wybaczycie. Wiem tamte usunalem - osoby na WT i tak tutaj trafiaja. Moglas jedynie lepszy tytul dac.. (mozesz go zmienic poprzez edytowanie posta) F
Groh Napisano 27 Maja 2005 Zgłoś Napisano 27 Maja 2005 witam jak bylem na spotkaniu orientation z fosterem krazyla po sali kartka wlasnie z prozba o podanie maila, ze to na prace magisterska wlasnie itd. maila wpisalem ale nic nie przyszlo. czy to czasem ty byles/bylas? pozdrawiam Groh
image Napisano 30 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2005 Szczerze mowiac nie wiem. Umiescilam ankiete na serwerze ale tak naprawde prace misze moja przyjaciolka. Ja tylko zbieram ankiety do pracy;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.