majorka123 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Tak jak w temacie . Chcialam sie odprawic przez internet dzisiaj, wylot mam jutro rano jednak wyskakuje mi informacja ze ktoś z osób nie moze byc odprawiony i musimy dokonac odprawy na lotnisku .Wie ktoś o co chodzi, niestety AIR FRANCE juz ma biuro zamkniete i nie mam jak zadzwonic zapytac. Lecimy z dziećmi - moze to o to chodzi?? dokłądnier jest taka informacja: You or one of the members of your group can not use Internet check-in, due to a check-in restriction. Please check in at the airport
tapeta999 Napisano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 jeśli nie idzie online to musicie jechać trochę wcześniej na lotnisko i tam przy oddaniu bagażu się odprawicie.
majorka123 Napisano 20 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2012 Dzieki. No własnie nie chce przejsc nie wiem dlaczego. mam nadzieje ze nie bedzie problemu na lotnisku ..... Na szczescie od 4 rano jest czynne biuro wiec zapytam . Podejrzewam ze chodzi o dzieci, pewnie jakies zasady mają.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.