makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 ja sam nie mieszkam w nowym jorku. byłem tam na wakacjach jako 13 letni chłopak feralnego 11. września 2001. to tego czasu nie moge sie przelamac zeby tam wrocic to zwroc sie o odszkodowanie z powodu "traumy" do bloomberga ( wielu polakom przyznali tyle ze teraz sie musza po szpitalach szlajac i odpowiadac na glupie zaczepki doktorow od czubkow)
PawelCA Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 hehe dzieki za takie odszkodowania. jak sobie nie zarobisz to za darmo nikt ci nic nie da
makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 hehe dzieki za takie odszkodowania. jak sobie nie zarobisz to za darmo nikt ci nic nie da nie no to nie bylo "za darmo" oni na prawde zwozili azbest z "ground zero" ( wiem to z pierwszej reki bo od doktora)czyli masz racje - "zarobili" sobie
PawelCA Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 teraz to po ptakach, ale wierz mi byłem wtedy gówniarzem ale nadal pamietam ten smród spalenizny i od razu dostaje dreszczy... Chce przełamac ten lęk i w przyszłym roku wyskoczyc na małe wakacje do NY
makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 teraz to po ptakach, ale wierz mi byłem wtedy gówniarzem ale nadal pamietam ten smród spalenizny i od razu dostaje dreszczy... Chce przełamac ten lęk i w przyszłym roku wyskoczyc na małe wakacje do NY nie szkoda ci palcow ? ten watek i tak wykasuja niech no tylko znowu jakiegos c h u j a tu umieszcze .....ooooops
PawelCA Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 hehe pewne jak podwyzka podatków w PL
makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 hehe pewne jak podwyzka podatków w PL o widze zes z norge - pozdrow ode mnie jasia garbarka i terje rypdala a tak przy okazji krzychu jestem http://krzysztofduszkiewicz.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNDMzMS5odG1s
PawelCA Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 Luźno. Dzieki za pogadanke lece kimać bo on rana atak
makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 sly6 niestety trzeba dodac "punkt ostrzezen" nomero cinque - za tego c h u j a ( co prawda bez powodu) w drugim poscie od konca ( albo trzecim - na pewno znajdziesz bo swoj zawsze znajdzie swego) Luźno. Dzieki za pogadanke lece kimać bo on rana atak wiem cos o tym - u mnie juz na szczescie wyjscie z okopow ....uhhhhhhhhjeszcze jedna sprawa sly6 - w nastepnym wcieleniu bede tak przeklinal, ze trzeba bedzie to forum zablokowac dla osob ponizej 18go roku zycia ( powtarzam- nie 14go, nie 16go ale 18go )
gal Napisano 13 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2012 Was olewam a z jakiego powodu to robisz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.