majorka123 Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Zbliza sie koniec mojego popytu w usa i chcialabym zaczerpnac informacji gdzie mozna przy wylocie oddac karteczki I-94 . Wszystko byloby ok gdyby nie to ze air france ma odprawe przez internet albo w tzn kioskach na lotnisku i w tej sytuacji nie mam pojecia komu mam oddac te druki, moze ktos mial taka sytuacje i podpowie,bede wdzieczna
c4r0 Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Z tego co wiem to można oddać temu kolesiowi co sprawdza paszport już przy bramce.
drevil Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Zgadza się, ten człowiek przy bramce sam zabierze I-94 jeśli jest on w paszporcie.
tapeta999 Napisano 9 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 9 Lipca 2012 Ja latam AerLingusem i też odprawiam sie przez internet. Na lotnisku (JFK) gdy oddawałem walizkę pani delikatnie odczepiła z paszportu I-94 i położyła sobie z innymi I-94. Jeśli walizki nie masz to komuś przy bramce.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.