madi Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 Cześa wszystkim Jade na Work&Travel z JDJ na Floryde. Z checią podzieli3abym sie moimi rozterkami z kimś kto jedzie w tamtym kierunku. Moim pracodawcą jest Hotel Bay Beach Inn. Mo?e ktoś z was te? tam jedzie? Dajcie znak :wink:
loboera Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 a gdzie doklandie jedziesz? jakie miasto? ja rowniez smigam na floryde, do destin.. ktos tam byl/bedzie?
madi Napisano 10 Kwietnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 Ja jade do miejscowości Gulf Breeze, blisko Pensacola Niestety nie znam nikogo kto by jecha3 do Destin. Wiesz coś mo?e bli?ej o mo?liwości znalezieniia dodatkowej pracy na Florydzie bo z checią bym poszuka3a sobie coś dodatkowego pracodawcy. Dzieki za kontakt Pozdrawiam Magda
loboera Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 niestety nie mam zielonego pojecia.. male to miejscowosci, moze byc problem, ale badzmy dobrej mysli, pozdrawiam serdecznie, skad lecisz? gdzie ladujesz? jak sie dostajesz do swojego docelowego miejsca?
madi Napisano 10 Kwietnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 W3aśnie najgorsze jest to, ?e jeszcze nie wiem wszystkiego. Coś JDJ cienko dzia3a w mojej sprawie i dopiero pare dni temu dowiedzia3am sie gdzie bede pracowaa. Oni organizują loty do NY ale myśle ?eby poszukaa jakiegoś bezpośredniego lotu. A ty w jakim charakterze bedziesz pracowaa na florydzie
loboera Napisano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2004 warehouse helper... nie pytaj mnie jak to dokladnie bedzie wygladalo a co do przelotu to jeszcze kombinujemy, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.