Mingan Napisano 30 Maja 2005 Zgłoś Napisano 30 Maja 2005 dostalem info z biura że nie można wnosić komurek na teren ambasady czy faktycznie tak jest? czy ewentualnie można telefon gdzieś w bezpiecznym miejscu w ambasadzie zostawić? jutro jade do wawy do ambasady i sam nie wiem co z komurką zrobić a raczej musze ją zabrać ze sobą thx za help
wiola Napisano 30 Maja 2005 Zgłoś Napisano 30 Maja 2005 Telefon zostawiasz przy wejsciu, w depozycie, jak najbardziej bezpiecznym :wink: Powodzenia
jadzia Napisano 30 Maja 2005 Zgłoś Napisano 30 Maja 2005 w krakowskim konsulacie poza tym, ze trzeba zostawic komorke przed wejsciem, to na dodatek na ulicy wszyscy sciagaja paski od spodni. smiesznie to wyglada: grupka ludzi -trzymajaca spodnie, zeby im nie opadly- czeka na powazna rozmowe z konsulem
Mingan Napisano 30 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2005 pasek u spodni jest uważany za przedmiot niebezpieczny? dobrze że jest ten depozyt:>
wiola Napisano 30 Maja 2005 Zgłoś Napisano 30 Maja 2005 Nie jest niebezpieczny, najczęściej :wink: ale po prostu "dzwoni" gdy przechodzisz przez bramkę
moniaa Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 hej jak ja bylam w ambasadzie to komorki dyskretnie dalismy Panu ktory nas tam wprowadzal!! na poczatku mialam watpliwosci ale okazalo sie ze facet jest ok 8) i po wyjsciu z ambasady dostalismy je z powrotem :wink: !!a tak poza tym slyszalam ze ludzie roznie robia zostawiaja np.plecaki w depozycie na dworcu a ostatecznym rozwiazeniem jest zostawienie komorki w depozycie w ambasadzie
jadzia Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 My tez dawalismy komorki osobie z biura, ktore nas umowilo na wizyte. Ci Amerykanie robia straszne trudnosci z ta wiza :? Ciagle odciski palcow i zdjecia robia
wiola Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Odciski tak, ale zdjecia??? Nikt nie robi ich w ambasadzie :? chyba, ze mowisz o lotnisku w USA 8)
Yuffie Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Z tego co wiem jest depozyt przy ambasadzie w Warszawie stworzony przez jakies biuro turystyczne, ktore ma tamswoj oddzial. Przechowanie tam kosztuje podobno 5zl. Pozdrawiam
jadzia Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Odciski tak, ale zdjecia??? Nikt nie robi ich w ambasadzie :? chyba, ze mowisz o lotnisku w USA 8) tak chodzilo mi generalnie o wjazd do stanow nie tylko sprawy w ambasadzie czy konsulacie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.