wiola Napisano 31 Maja 2005 Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Oddanie telefonu do depozytu w warszawskiej ambasadzie nie jest płatne ani złotówki. Chociaż to........
Mingan Napisano 31 Maja 2005 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2005 Oddanie telefonu do depozytu w warszawskiej ambasadzie nie jest płatne ani złotówki. Chociaż to........ nam kazali oddać telefon do biura podróny z naprzeciwka koszt 5zł od sztuki polecam jak nie musicie nie brac telefonu, wizyta w ambasadzie faktycznie spoko trzy pytanka i "Have nice trip"
wiola Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Biuro po drugiej stronie ambasady robi niezły interes, przepisuje i drukuje formularze, robi zdjecia i bierze w depozyt telefony !!!!!!!! Ach i przeciez oferuje jeszcze tanie przeloty do USA. Niech tak tylko 100 osob da im telefon........... ech !!!! To jest zwykle naciaganie depozyt w ambasadzie jest d a r m o w y !!! Ale to nie moja sprawa. Pozdrawiam zycze wszystkim dzieciom w ich dniu duzo usmiechu a moze i radosci z otrzymania wizy
Mingan Napisano 1 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 nie wiem kiedy byłaś w ambasadzie ale wczoraj gość wyrażnie powiedział w wejsciu ze mamy tam po drugiej stronie zostawi telefonu o zostawieniu w ambasadzie nie było mowy chyba że dla studentów i w&t bo inni są inaczej obsługiwani
wiola Napisano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2005 Bylam w Warszawie 16 marca i rzeczywiście mogło się coś zmienić. Może dzielą się zyskami, pracownicy ochrony też mało zarabiają Więc już nic nie wiem i się nie odzywam. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.