O:) Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 witam Po wypełnieniu wniosku wizowego doszłam do momentu w którym zapisałam go na pulpicie w formacie "dat". Chcę odesłać go do sprawdzenia mailem ale nie mogę go otworzyć. Czy jeżeli kliknę w miejscu "sign" zostanie on wysłany do ambasady , ponieważ narazie nie chcę tego robić.
c4r0 Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Nie wiem czy ten plik jest możliwy do otwarcia na kompie. Można go załadować z powrotem do formularza online - do tego on służy. Po co chcesz to wysyłać mailem i do kogo?
O:) Napisano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Wyjeżdżam na Internship, przed wysłaniem do ambasady potrzebuje to przeslac do firmy pośredniczącej
c4r0 Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 A po co? Ja nie musiałem. Jak oni tego wymagają to ich spytaj jak masz to zrobić, a nie nas.
O:) Napisano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 już wiem -- > na zasadzie "kopiuj wklej" hehe, ale dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.