Chapi Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 Mam do sprzedania Karnet wstępu do wszystkich Parków Narodowych Stanów Zjednoczonych ważny do września 2013 r. Gwarantuje on nielimitowany ilościowo wstęp posiadaczowi i wszystkim pasażerom podróżującym w jednym samochodzie (max 5 osób ) z posiadaczem. Kupiłem go podczas wrześniowej podróży po USA, sprzedaję gdyż nie zapowiada się bym w ciągu najbliższego roku wrócił do Stanów. Cena: 150 zł Karnet może mieć dwóch właścicieli wiec mam nadzieję że komuś się przyda. Zobaczyć te cuda na prawdę warto, ale zamiast kupować nowy (koszt 80$, info: http://www.nps.gov/f...park/passes.htm) lepiej i taniej zaopatrzyć się w ten! Kontakt i Informacje (również praktyczne, a propos podróży) chapi88@gazeta.pl Pozdrawiam forumowiczów
c4r0 Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 Ale jednym z właścicieli chyba już jesteś ty, więc zostaje tylko jeden do podpisania... ?
Chapi Napisano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 Zgadza się. Przepraszam za nieścisłość.
c4r0 Napisano 28 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 W takiej sytuacji rzekłbym, że cena nieco wygórowana. Ale to tylko moje zdanie.
Chapi Napisano 28 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 28 Listopada 2012 Jak ktoś się wybiera w sierpniu czy nawet w lipcu to i tak nie zdązyłby go odsprzedać, nawet jeśli karnet byłby "czysty". A w tej sytuacji jest 10 miesięcy na skorzystanie moze akurat ktoś wykorzysta go w 100%. A co do ceny można oczywiście ponegocjować.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.