Paulina Wysocka Napisano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2012 Witam,chcialabym sie dowiedziec czy ktos z was jedzie do Stanow z szczecinskiego biura podrozy One Globe Travel? Slyszalam o nich wiele pochlebnych opini, a dowiedzialam sie z plakatow na mojej uczelni.mam nadzieje ze znajda sie chetni na wyjazd,gdyz to moj pierwszy raz za oceanem.Dajcie znac kto jedzie do USA z nimi. Pozdrawiam
Piotrek91 Napisano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2012 Hej, ja bede jechac z tym biurem do Maryland jako Ratownik Wodny.Jestem z Gdanska i widzialem ze sie oglaszaja na uczelniach. Ktos jeszcze jedzie?
lolek6 Napisano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2013 Witam,chcialabym sie dowiedziec czy ktos z was jedzie do Stanow z szczecinskiego biura podrozy One Globe Travel? Slyszalam o nich wiele pochlebnych opini, a dowiedzialam sie z plakatow na mojej uczelni.mam nadzieje ze znajda sie chetni na wyjazd,gdyz to moj pierwszy raz za oceanem.Dajcie znac kto jedzie do USA z nimi. Pozdrawiam od kogo słyszałaś opinie? Bo własnie też zastanawiam się nad wyjazdem z tego biura ale nie ma nigdzie w internecie o nich opini. Kiedy jedziesz i do jakiej miejscowości?
Anka-student Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Wybieram się z One Globe na Alaske. Jadę razem z koleżanką , biuro to jako jedno z nielicznych gwarantuje wyjazd dwóch osób w to samo miejsce! Polecam, bardzo dobrze się z nimi współpracuje.
MagdalenaWiktoria Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2013 od kogo słyszałaś opinie? Bo własnie też zastanawiam się nad wyjazdem z tego biura ale nie ma nigdzie w internecie o nich opini. Kiedy jedziesz i do jakiej miejscowości? Ja też się mocno zastanawiam nad tym biurem. Proszę o jakieś opinie.
użytkownik1 Napisano 1 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 Ja też jadę na W&T z tego biura. Mają super oferty i promocje, a w dodatku mogę tam jechać ze znajomymi. Pracownicy biura są naprawdę ogarnięci, bo sami byli na programie nie raz. Ja akurat jadę do Ocean City i już nie mogę się doczekać
gosc111 Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 hejka, ja tez bym chciała jechac z tym biurem, tylko nie wiem jaka ofere pracy wybrac tyle ich tam jest. jezeli ktos by chciał sie ze mna wybrac to zapraszam, byłam juz na W&t w usa to mniej wiecej wiem jak to sie wszystko załatwia. zawsze razem jest razniej, nawet na póżniejsze podróże. jak by co to zapraszam do napisania do mnie. agata_wawa_100@wp.pl
blackhowk86 Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Napisano 3 Września 2013 i co możecie powiedzieć o organizacji wyjazdu poprzez to biuro??
Ada:) Napisano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2014 Ktoś z Was jedzie w tym roku z tym biurem również?
barbek82 Napisano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 nie orientujecie sie czy sa jakies oferty pracy w San Diego?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.