minx Napisano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2012 Hej, Znalazłam ofertę wyjazdu na roczne praktyki w branży HR z firmy Emakopol. Praktyki odbywane są w firmie The Service Companies w Las Vegas. Poważnie się nad tym zastanawiam i mam pytanie czy ktoś już korzystał z tego programu lub ma jakiekolwiek informacje na jego temat? Albo tak jak ja też jest zainteresowany tą ofertą ? Bardzo proszę o jakiekolwiek rady i informacje !
November_Rain Napisano 23 Marca 2013 Zgłoś Napisano 23 Marca 2013 tak z ciekawości - zdecydowałaś się na ten program? Jeśli tak to będę wdzięczna za opinie i wrażenia
lucass Napisano 27 Marca 2013 Zgłoś Napisano 27 Marca 2013 Oferta "wisi" już od października 2012, sam składałem tam aplikację, ale bez odzewu.
cali_ Napisano 13 Września 2013 Zgłoś Napisano 13 Września 2013 Dostałam maila od Emakpolu (kiedyś pisałam do nich w sprawie praktyk i mieli mnie w bazie) o rekrutacji na ten program 2014. Czy ktoś brał udział w tej rekrutacji albo był na tym programie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.