morten Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2012 Zależy czego człowiek potrzebuje do szczęścia panie dorosły
c4r0 Napisano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2012 Popieram. Znam ludzi dorosłych, którzy po prostu tak żyją że mieszkają gdzie popadnie prawie jak bezdomni, łapią się jakichś fuch od czasu do czasu. Można takie coś lubić. Dopóki się jest samemu to jest łatwo i można sobie w takim stylu poradzić. Gorzej jak przyjdzie czas, że będziesz chciał mieć rodzinę.
morten Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2012 Nie chcę mieć rodziny, tzn nie chcę mieć potomstwa, tego już jestem pewny na 100% na świecie jest tak dużo biednych, porzuconych dzieci, nie ma sensu "produkować" kolejnych, jeśli poczuję potrzebę to pomogę któremuś z żyjących, na ziemi i tak jest już przeludnienie. Szukałem informacji w sieci i dowiedziałem się że Chula Vista jest całkiem przystępna. Zna ktoś to miasto? Jest tam sporo Trailer Parków także coś w sam raz dla mnie
c4r0 Napisano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2012 Ja znam Isla Vista - tam mieszkam. Zobacz sobie, może będzie interesujące Ale tanio to nie jest.
morten Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2012 http://sandiego.craigslist.org/ssd/apa/3492434114.html studio za $755/miesiąc w Imperial Beach, to chyba nie drogo...
Aniavb2 Napisano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2012 Na Del Mar jest dość drogo to myślę, że tam nic nie znajdziesz, ale jak ktoś wyżej wspomniał im bliżej granicy tym taniej
morten Napisano 9 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2013 Szczerze, to jak tak oglądam Tijuanę na Google street view to podoba mi się bardziej niż miasta w Kalifornii, szkoda tylko, że jest tam tak niebezpiecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.