matrix_7 Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Cześć! Chciałbym bardzo pojechać w tym roku na Work and Travel i przeglądając biura zajmujące się takimi wyjazdami znalazłem Go Globe – nic konkretnego nie mogłem znaleźć na ich temat, łącznie z relacjami uczestników tego biura, ale bardzo podoba mi się ich oferta – np. Pacific Park - Santa Monica, CA , Six Flags - 3 lokalizacje: Valencia, Ca; Gurnee, Il; Jackson, NJ – te oferty bardzo fajnie się prezentują ale tak naprawdę nic o nich nie ma konkretnego? Czy ktoś cos słyszał, wie o tym biurze i byłby chętny na taki wyjazd? Ogólnie szukam chętnych na W&T a okolice LA wydają się naprawdę fajne
GoGlobal Napisano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2013 Witam, Biuro nazywa się GoGlobal. Szczegóły wszystkich wymienionych ofert może Pan otrzymać na maila, po uprzednim wypełnieniu krótkiego formularza (imię i nazwisko oraz adres email). Formularz ten znajdzie Pan na naszej stronie www.goglobal.pl Zapraszam, Monika Kraśnicka www.goglobal.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.