Agnieszka8 Napisano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2013 Witam serdecznie Wszystkich Jestem studentką V roku na Uniwersytecie Jagiellońskim, na kierunku zarządzanie. Na potrzeby pracy magisterskiej przeprowadzam badania na temat różnic kulturowych. Celem ankiety jest określenie doświadczeń międzykulturowych polskich imigrantów, którzy mieszkają i pracują obecnie w Stanach Zjednoczonych. Ankieta jest oczywiście anonimowa. Będę bardzo bardzo wdzięczna osobom, które znajdą 10 minut żeby mi pomóc i wypełnią moją ankietę Przyczynią się w ten sposób do mojego sukcesu naukowego Oto ink : http://www.interankiety.pl/interankieta/35c0e1303830267dfe3dd473d645c0f0.xml Bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich Rodaków :)
Agnieszka8 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 Bardzo się cieszę, Bardzo dziękuję :) Pozdrawiam !:)
primrose1321 Napisano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2013 ja tez wypelnilam. Kliknelam w wyslij i.... jakis kleks! Wyswietlila sie informacja "Podana strona nie istnieje"
Agnieszka8 Napisano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 1 Lutego 2013 musiał pojawić się jakiś bład, ale już to naprawiłam dziękuję za poświęcony czas i pozdrawiam ciepło
Agnieszka8 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 Bardzo dizękuję i pozdrawiam gorąco Jestem bardzo wdzięczna Dziekuję ! i pozdrawiam :):
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.