kika1990 Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 Zapomniałam jaki email podałam przy wypełniania formularza przy losowaniu czy to istotne? pozdr btw czy po wyslaniu aplikacji DV przychodzily wam jakies powiadomienia na email?
Justi_87 Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 jeśli zostaniesz wylosowana to jedyny email jaki dostaniesz od KCC dotyczył będzie daty rozmowy w ambasadzie. dokłądniej, poinformuje cie on jedynie o tym, że na twojej stronie (gdzie dowiadujesz sie o ewentualnej wygranej) znajduja sie pewne aktualizacje. to wszystko.
mikun Napisano 11 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 Zapomniałam jaki email podałam przy wypełniania formularza przy losowaniu czy to istotne? pozdr btw czy po wyslaniu aplikacji DV przychodzily wam jakies powiadomienia na email? w DV2012 w wakacje po ponad rok po losowaniu KCC wysyłało e-maile do zwycięzców z przypomnieniem żeby sprawdzić swój status, ale sprawdzenie statusu było mozliwe tylko dzieki numerowi który posiadasz. Nie mniej jednak tam była sytuacja bezprecedensowa ponieważ jedno losowanie było unieważnione i w związku z tym na drugie losowanie był niewielki odzew. Ale jak generalnie dostajesz maile o loterii to w duzej większości przypadków jest to scam.
kika1990 Napisano 11 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Lutego 2013 dziekuje za pomoc! czyli ten email nie jest taki istotny a jesli np zostalabym wyslowana to z kad sie dowiem o dacie rozmowy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.