jadzia Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Jaka jest najlepsza praca jaka mozna dostac na W&T ? Mi wydaje sie, ze kelnerka: bo dostaje duze napiwki.
moniaa Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 a ja bede pracowac w biurze podrozy ale oprocz tego chce dorwac jeszcze jedna prace :smt026
fifi Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Krupier i coctail server... marzenia :roll:
jadzia Napisano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Ja jade bez kontraktu od pracodace i prace musze znalezc na miejscu i mysle o jakijs pracy z napiwkami. Duze sa przecietne napiwki w stanach?
Hania Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Zalezy gdzie,ale generalnie to 1-2 $, choc zdarza sie,ze nie dadza nic, albo tylko 25-50 centow, a czasem zdarza sie,ze rzuca 5-10$. Jak sie ma wyjatkowego fuksa to mozna zgarnac nawet 100$ i wiecej napiwku od jednego lepka (slyszalam o takich przypadkach) Grunt to byc we wlasciwym miejscu i we wlasciwym czasie 8)
rosol Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Moja siostra bedac w tamtym roku krupierem dostala 500$ napiwek!!! Mial czlowiek gest
jadzia Napisano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Chyba bede szukaly pracy jako kelnerka. Jakie sa wtedy napiwki? (lece do LA)
SantaCruz_CA Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Chyba bede szukaly pracy jako kelnerka. Jakie sa wtedy napiwki? (lece do LA) no to zalezy w jakim lokalu. jezeli jest to jakas lepsza restauracja, to napiwek bedzie lepszy 10-15% od rachunku albo rownowartosc TAXu... a jezeli bedzie to "taka se", no to beda to na pewno skromne napiwki... kazdy klient tez ma inne przyzwyczajenia co do napiwkow...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.