Kozak Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Wyjeżdzam do Alabamy do parku rozrywki i po 2 miesiącach przyjedzie do mnie koleżanka z Chicago, mamy pojechać na Floryde. Później chciałbym się przenieść do Chicago. Jak to wygląda od strony formalnej? Zmiana pracy i miejsca zameldowania, tak aby nie anulowali mi wizy??
Mingan Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 jeśli być użył wyszukiwarki znalazbyś odpowiedz na swoje pytanie w kilka minut zamiast czekać aż ktoś ci odpowie! temat oklepany wiele razy
Kozak Napisano 4 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Żadnych konkretów nie znalazłem. Jak masz to podrzuć linki, albo podziel sie swoją wiedzą.
Mingan Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=1898 czytałeś?
Kozak Napisano 5 Czerwca 2005 Autor Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 Czyli jak pracodawca mi pozwoli to bez żadnych kosenkwencji bede mógł zmienić prace i miejsce zameldowania?
Mingan Napisano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2005 z tego co inni mowią to tak bo pracodawca jest osobą która ewentualnie zgłasza cie do servisu lub nie zalezy jak sie dogadasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.