kamilkosiu Napisano 16 Marca 2013 Zgłoś Napisano 16 Marca 2013 Siema W czerwcu wybieramy się do stanów do pracy, generalnie na ten czas jesteśmy przypisani do Cedar Point. Jesteśmy z Krakowa, czy ktoś z was wybiera się w te strony co my, ewentualnie może jest ktoś z okolic Krakowa ?
twist Napisano 17 Marca 2013 Zgłoś Napisano 17 Marca 2013 ja z krk ;] na przelomie czerwca lipca - zaleznie od sesji - bede lecial na Wat. Tylko jeszcze nie mam zadnej oferty bo dopiero zaczalem papierkowa robote.
olalala Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Ja z Krakowa, nie wybrałam jeszcze miejsca, ktoś z was już był może i coś poleca? bo nie mogę się zdecydować.
Dorii Napisano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2013 hej A wybiera się ktoś moze z BTC do Moreys Piers?
Pabl0 Napisano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2013 Ja z Krk też. Papierkowa rozmowa za mną, jeszcze rozmowa o wizę. Jak wszystko pójdzie dobrze to lece 29go maja na WAT do Lake George już 2gi raz. Osobiście polecam miejsce.
d.karas Napisano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2013 Cześć Dori, Ja ze swoją dziewczyną jedziemy do Morey Piers jesteśmy pozytywnie nastawienie do tego wyjazdu i fo tego co tam spotakmy Już mielismy rozmowe z ludźmi z CIEE i wszystko poszło w miarę gładko. Teraz przygotowujemy papiery do wizy Jak byś chciała porozmawiać albo ze mną albo z Anią to odezwij się na skypie. ID Skype: moszczynka_pikapika I jeszcze powiedz Dorii skąd jesteś ? ;>
Dorii Napisano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2013 Hej:) fajnei ze jest ktoś kto jedzie w to samo miejsce:) odezwałam sie już do Ani an skype wiec jak coś to tam sie zgadamy:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.