Sienia94 Napisano 13 Maja 2013 Zgłoś Napisano 13 Maja 2013 Witam, chciałbym wam przedstawic swoją sytuacje i prosilbym o porade co mam zrobic. Mam 18 lat i jestem swieżo po maturze i chcę teraz ubiegac sie o wize turystyczna. Mam jedynie swiadectwo ukonczenia szkoly jak wiadomo wyniki z matura będa 28 czerwca a więc nie zdaze nigdzie zlozyc papierow na studia, ponieważ planuje wyjechac szybciej. Rozważam też zeby zapisac sie do jakies szkoły policealnej w celu uzyskania jakis papierów które pokaze konsulowi. Więc zalatwiac tą fikcyjna szkołe czy mowic prawde, ze zamierzam pojechac w celach turystycznych z ojcem który ma wize. Pozdrawiam
Nalesnick Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Nie kłam, nie kręć i mów prawdę. oni są lepsi jak Kaszpirowski jak Ci spojrzy głęboko w oczy to i tak prawdę wyśpiewasz albo zaczniesz się jąkać a na powaznie, w czym problem by powiedzieć prawdę? szkoła to akurat nie jest coś co Cię niby "trzyma" w Polsce
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.