lmonika Napisano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Maja 2013 Jutro zadzwonię do nich. Będę też dzwonić do TNT - widziałam,że kurier jeździ po moim mieście - żeby zamówić go do domu. Odejdzie mi przynajmniej dojazd w jedną stronę do innego miasta. No własnie to mnie z lekka mierzi, że nie dość,że człowiek tyle im zapłaci to musi ponosić koszty ich pomyłek wynikających z niedopatrzenia. Poprawka była na oryginale na czerwono, więc trudno ją przeoczyć.
lmonika Napisano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Zamówiłam kuriera TNT do domu. We wtorek około 14 odebrał przesyłkę. Dzisiaj jest już do odbioru w TNT. Także szybciutko się uwinęli z korektą. Teraz zanim wyjdę z biura to sprawdzę wizę od A do Z, bo jeszcze nie odebrałam.
Cerise nomade Napisano 24 Maja 2013 Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 super! Tak z ciekawosci, zaplacilas tylko za kuriera w jedna strone?
lmonika Napisano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Maja 2013 Tak - zapłaciłam tylko za wysyłkę od siebie - nie wydzwaniałam o to,że oni mają pokryć koszty. Najbardziej się cieszę,że nie musiałam jechać 50 km, tylko kurier to odebrał ode mnie z domu. Chciałam mieć to szybko zrobione - bo prawdę mówiąc - znając swojego pecha to to mogło zaginąć albo ciągnąć się jeszcze z miesiąc. Ale załatwione i to jest najważniejsze I oby tym razem było wszystko dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.